Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (3.05 secunde)
UNPR vrea sefia Senatului pentru Cristian Diaconescu Inpolitics informeaza: ... E vorba despre al doilea om in stat." UNPR doreste functia de presedinte al Senatului pentru Cristian Diaconescu (foto).
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a vorbit, miercuri, despre decesul cantautorul Cristian Paturca, spunand ca artistul a fost un om talentat si ca nu a avut niciun fel de ranchiuna fata de acesta, adaugand ca este regretabil ca a "sucombat" atat de tanar.
Traian Basescu l-a propus pe finantistul Cristian Popa la functia de premier. ... Cristian Popa, viceguvernatorul BNR, va fi propus grupurilor parlamentare PDL.
Cristian Radulescu:
Cristian Boureanu despre gruparea Preda-Macovei-Voinescu: ... Au preferat multi colegi, in loc sa explice deschis ce se intampla, si eu le reprosez europarlamentarilor nostri, Monica Macovei, Cristian Preda, si toti ceilalti ca n-au avut curaj sa se duca la Comisia Europeana si sa spuna acolo, domnule, parlamentari romani n-au imunitate.
Analistul politic Cristian Parvulescu considera ca, prin decizia de a o numi pe Elena Udrea sefa peste cei patru ministri, premierul Emil Boc i-a creat ministrului Turismului un avantaj competitiv fata de ceilalti membri ai Executivului, transformand domeniul pe care il conduce intr-o prioritate nationala si guvernamentala.
Politologul Cristian Parvulescu spune insa ca modificarea ponderii unei minoritati nationale intr-o unitate administrativ-teritoriale poate afecta dreptul ei la reprezentare in Parlament, lucru care contravine Cartei drepturilor omului.
Conservatorii il sustin pe Cristian Popescu Piedone pentru Primaria Capitalei, in timp ce Ponta si Antonescu si-au anuntat deja sustinerea pentru actualul edil-sef al Capitalei, Sorin Oprescu.
Voiculescu se agata de Oprescu Dupa ce Cristian Popescu "Piedone" a spus "pas" propunerii de a candida la Primaria Capitalei, conservatorilor nu le-a ramas decat sa-l sustina pe Sorin Oprescu.
VIORELA GRECU) Demisia lui Cristian Popescu, Piedone pe numele de politician, era una asteptata in interiorul PC, dupa o serie de amenintari directe aruncate in ultimele saptamani.
Marea bomba a Congresului UNPR o reprezinta anuntul primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, ca la localele de anul viitor va fi sprijinit de UNPR.
Cristian Tudor Popescu, despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD Cristian Tudor Popescu a vorbit, in cadrul editiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Europarlamentarul Cristian Preda a spus si el ca presedintele Traian Basescu a inteles mesajul protestatarilor si ca acesta va actiona cu curaj.
Europarlamentarul Cristian Preda a spus si el ca presedintele Traian Basescu a inteles mesajul protestatarilor si ca acesta va actiona cu curaj.
Potrivit surselor Hotnews.ro, lista ministrilor la finalul negocierilor era completata cu senatorul Gabriel Berca (susținut de Vasile Blaga), Cristian Boureanu la Comunicații, Bogdan Dragoi la Finanțe, Cristian Radulescu la Agricultura, Anca Boagiu - Transporturi, Daniel Funeriu - Educație si Sulfina Barbu la Munca.
Cristian Preda crede ca Basescu ar trebui sa ceara reexaminarea legii lustratiei Eurodeputatul PDL Cristian Preda este de parere ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa retrimita Legea lustratiei la Parlament, intrucat in forma ei actuala nu tine cont de nuante, si se intreaba daca dreptatea fara discernamant e utila comunitatii noastre politice.
"Romania nu are tratat de extradare cu Kenya", a declarat pentru Hotnews.ro Cristian Diaconu, referent principal responsabil cu chestiuni consulare la Ambasada Romaniei de la Nairobi.
Cu Monica Macovei vicepresedinte, ar urma sa fie recuperat si Cristian Preda, mai ales in conditiile in care Ungureanu a tinut explicit sa-l nominalizeze cand a facut referire la declaratia sa "lasati intelectualii sa faca politica".
Cristian Parvulescu crede ca votul uninominal majoritar va fi respins de Curtea Constitutionala Analistul politic Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, a declarat joi in cadrul unei dezbateri ca sistemul de vot uninominal majoritar intr-un singur tur propus de USL va fi respins de Curtea Constitutionala a Romaniei.
Cristian Parvulescu:
google-analytics.com